vrijdag 23 maart 2012

Een opdrachtgever die mee ontwikkelt

Projectontwikkelaar Van Omme & De Groot is al jaren een terugkerende opdrachtgever. 
Zo heb ik veel verschillende leuke projecten mogen fotograferen; woningen, hotels, maar ook een enorm diepvriesmagazijn (van binnen!) en zelfs een project vanaf een bouwkraan op 80 meter hoogte. Leuke opdrachten, lekker buiten in de zon, geen stress dat Het Moment zomaar voorbij kan gaan en ook nog eens leuk om mijn bouwkundige kennis in praktijk te kunnen brengen.

Maar uiteindelijk vind ik het toch het leukst om mensen in beeld te brengen en gelukkig konden ze me daar bij Van Omme & De Groot ook goed bij gebruiken. Fijn, als een opdrachtgever met je mee ontwikkelt!
Ze starten namelijk met verschillende vernieuwende woningbouwprojecten waarbij de toekomstige bewoners veel inspraak krijgen in het ontwerp. Die inspraak gebeurt onder andere door middel van CoCreatie-workshops, waarbij bewoners, architect, projectontwikkelaar en makelaar samenwerken.

Deze manier van samen ontwerpen spreekt mij erg aan. En dat maakte het natuurlijk nog leuker om zo'n CoCreatie workshop vast te leggen. Deze keer in Zoetermeer, volgende maand in Gouda. Leuk!


Volgende week zal deze blog gaan over lieve baby Sam! Als alles goed gaat met een leuk filmpje erbij.
Wil je meer informatie over mijn manier van werken en prijzen, neem dan contact op via www.mariekezwartscholten.nl

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten