vrijdag 30 maart 2012

Aspergesoep of een baby?

Komt dit door de aspergesoep of betekent dit een baby? Dat was wat Mayke en Peter zich afvroegen, toen ze het extra streepje op de zwangerschapstest zagen.
En nu, elf maanden later, zien we een duidelijk antwoord op deze vraag: een baby! En wat is Sam een heerlijk mannetje!
Volgens mij nu al net zo relaxed en vol humor als zijn ouders.

Zij vonden het namelijk allemaal prima, toen ik met een enorme hoeveelheid spullen hun woonkamer kwam bezetten. Overal doeken (uiteindelijk maar één gebruikt!), mutsjes, een kacheltje, camera's, lenzen. En we waren ook nog eens met zijn tweeën. Petrina was namelijk mee. Als fotograaf heeft zij vooral ervaring met studiofotografie en daarom wilde ze graag een keer kijken hoe ik zo'n fotosessie met daglicht aanpak. Ze assisteerde me goed en maakte meteen een paar filmpjes.

De woonkamer stond dus vol, we gingen aan de slag en al snel hadden we het "go with the flow"-gevoel van Mayke en Peter overgenomen.
Dat moest ook wel, want deze fotosessie met Sam was geen 'normale' newbornshoot. Daar was hij namelijk nu al te oud voor! Met acht weken en de absurde hoeveelheid controle die hij nu al had over zijn lijfje, zat het er niet in dat we hem half slapend neer konden leggen en verder in slaap konden tuttelen. Prima, dan deden we het anders.

Zeker toen bleek dat Sam geen nudist-in-de-dop is. Zonder kleding vond hij maar niets, ook niet met een kacheltje erbij. Aankleden dus!
En terwijl de woonkamer helemaal paraat stond, hebben we de leukste foto's uiteindelijke boven op bed gemaakt. Daar viel Sam in een diepe slaap, bovenop zijn moeder. Heerlijk, toch?

Sam's ouders konden niet geloven hoe ontspannen een fotosessie is: met zijn drietjes op bed tegen elkaar aan liggen. Dit was voor herhaling vatbaar!
Dat vond ik zelf ook: wat een ontzettend fijne fotosessie met een prachtig jongetje en zijn lieve, vrolijke ouders.
Wat zijn we allemaal blij dat het streepje niet door de aspergesoep kwam!


Wil je meer informatie over mijn manier van werken en prijzen, neem dan contact op via www.mariekezwartscholten.nl.
En om daar alvast een idee van te krijgen, eerst een filmpje:En voor de oplettende lezer/kijker: ik heb inderdaad een nieuw logo! Binnenkort meer over de totstandkoming daarvan.

4 opmerkingen: