donderdag 31 mei 2012

Trouwfotografie: bruiloft Angela en Mike


Angela en Mike hadden al lang geleden gevraagd of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Natuurlijk wilde ik dat! 
Goed, dat we dat hadden afgesproken, want 25 mei bleek een populaire dag om te trouwen. Alsof iedereen al wist dat dat een prachtige dag zou worden: heerlijk zonnig, maar niet zo bloedheet als de dagen ervoor. Perfect dus.
En zo verliep ook de bruiloft van Angela en Mike. 

Petrina ging als tweede fotograaf met me mee. Gezellig, maar ook handig: zo konden we af en toe opsplitsen.
We begonnen de dag bij Mike, die niet alleen zichzelf gereed maakte, maar ook hun zoon Mikey. Allebei een mooi, bruin, driedelig pak. Best warm dus, maar Mikey hield zich stoer en hield alles aan.
Daarna ging ik naar de bruid in Rotterdam. Angela werd door haar moeder opgemaakt en in haar jurk geholpen. Dochter Tess keek steeds even om het hoekje om te kijken of haar moeder er al net zo mooi uit zag als zijzelf. 
Niet veel later kwamen de heren aanrijden in een Rolls Royce. Op zoon Mikey maakte het nog de meeste indruk dat hij geen gordel om hoefde.

We reden naar het Van Cappellenhuis in Capelle aan de IJssel, een prachtig oud pand aan het water, tegenover het huis van Angela en Mike. De trouwzaal vulde zich al snel met familie en vrienden, maar ook met kleuters uit de klas van 'juf' Angela. De bruid werd 'weggegeven' door haar vader, een mooi moment.
Na een lied van de schoolkinderen, kon het serieuze werk beginnen. Mike nam het woord om Angela te bedanken voor wie ze is en voor de afgelopen 15 jaar samen. Heel speciaal! Zeker toen hij vertelde dat wij natuurlijk allemaal konden zien hoe mooi zijn bruid was, maar dat hij graag wilde vertellen dat ze van binnen ook zo prachtig is.
Een paar plaatsjes gestegen dus in mijn Bruidegommen Top 100 ;-).

Natuurlijk werd het jawoord uitgesproken en uitgebreid gefeliciteerd. Dat laatste kon in de mooie tuin van het Van Cappellenhuis .
Vervolgens maakten we foto's in het Kralingse Bos. 
Na een heerlijke lunch met de gezellige familie, reed het gezelschap zonder ons door naar Gilze-Rijen voor het diner, het feest en de overnachting. 
Ondertussen genoten Petrina en ik op het terras na van een prachtige dag, een stralend, liefdevol bruidspaar, schattige kinderen en natuurlijk het zonnetje!
(Onthouden voor de volgende bruiloft: zonnebrandcrème meenemen!)

Angela en Mike, heel erg bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme!


Wil je meer informatie over trouwfotografie? Neem contact met me op via www.mariekezwartscholten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten