vrijdag 5 oktober 2012

Een naamgenoot met gezinsuitbreiding


Ik ken Marieke en Richard van hun bruiloft, die ik twee jaar geleden fotografeerde. Daar was hun zoontje Lucas ook al bij. Het weer was wisselend, de dag prachtig. En blijkbaar had ik mijn werk goed gedaan, want een klein jaar later mocht ik ze weer fotograferen. Dit keer was Marieke zwanger. En een hele eer: ik mocht als eerste weten dat Liselotte in haar buik zat! Een leuke bijkomstigheid van dit soort fotoshoots.
Inmiddels is Liselotte ruim een jaar en loopt al voorzichtig rond, begeleid door haar stoere broer Lucas van inmiddels 3 jaar.

We spraken af in een park en namen lekker de tijd om het gezin, maar natuurlijk ook de kinderen apart, op de foto te zetten. We maakten kennis met een erg 'plaatselijke bui': zij stonden in de regen, terwijl ik droog bleef! Dus kwamen ze even naast me afwachten tot het weer droog was en toen konden we weer verder.
Liselotte veroverde mijn hart met haar prachtige blauwe ogen. Lucas gooide zijn spierkracht in de strijd; met 3 jaar kan je natuurlijk best die grote boom even om duwen!

Marieke, Richard, Lucas en Liselotte, bedankt weer voor jullie vertrouwen en enthousiasme!

Wil je meer informatie over een fotoshoot? Neem contact met me op via www.mariekezwartscholten.nl.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten