woensdag 19 december 2012

Trouwfotografie: bruiloft Michelle en Daniel in Rotterdam


Ik ken Michelle van een cursus webdesign, die we jaren geleden volgden. Zij heeft webdesign inmiddels geïntegreerd in haar eigen bedrijf (en wat kan ik dus een hoop van haar leren!). We hielden contact en toen Daniel Michelle ten huwelijk had gevraagd, wist Michelle meteen dat ik de fotograaf moest worden. Wat een eer!

Nadat Daniel zijn elegante bruid Michelle thuis had 'ontmoet', reden we naar het centrum van Rotterdam. Michelle en Daniel hebben elkaar namelijk leren kennen in het Groothandelsgebouw, waar ze destijds allebei werkten. Wat een goed idee om daar de fotoshoot te houden! Er was een mooi leegstaand kantoor met fantastisch licht, waar ik wel de hele dag had kunnen blijven fotograferen.

Maar er ging natuurlijk ook getrouwd worden! Dus na nog wat foto's op het dakterras en broodjes bij hun thuis, kwamen we aan bij het stadhuis in Rotterdam.
Daar was het druk: 12-12-12 is natuurlijk een mooie datum om te trouwen. Wij mochten naar binnen na de twee heren die in limousine arriveerden en door al hun flamboyant geklede gasten naar binnen werden gedanst. Ik zag nog een Hindoestaans bruidspaar en na ons kwam een ouder echtpaar. Heerlijk om al die verscheidenheid te mogen aanschouwen.
Michelle en Daniel pasten er mooi tussen in hun stijlvolle, charmante trouwkleding.

In de grote trouwzaal stond een metershoge Kerstboom. Daniel mocht eerst de hele zaal door lopen, begeleid door hun lieve dochters Zoë en Anna. Daarna kwam Michelle aan de arm van haar vader binnen. De ambtenaar van de burgerlijke stand hield een mooie toespraak, die alle gasten een lach op het gezicht toverde. En natuurlijk zeiden ze JA! Dochters Anna en Zoë kregen ook ringen en mochten ook tekenen.

De rest van de trouwdag vond plaats in het NRC, het Nieuw Rotterdams Café. Een erg mooie locatie, waar de binnenkomst nog even 'gevierd' werd onder een flinke tak mistletoe. En waar de lekkere taart met trouwlogo werd aangesneden en er werd gefeliciteerd, gedronken, gegeten (walking diner) en gefeest.

Dit zal een dag zijn, die Michelle, Daniel, Anna en Zoë niet snel zullen vergeten. En ik hoop, dat als ze over een maand in Australië wonen, ze nog vaak met veel plezier terugkijken naar de foto's.

Michelle en Daniel, heel veel geluk en plezier met elkaar en voor nu nog even succes met het regelen van de reis!

Wil je informatie over trouwfotografie? Neem contact met me op via www.mariekezwartscholten.nl.

www.mariekezwartscholten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten