vrijdag 7 december 2012

Newbornshoot: Baby Kate mag er zijn!


De baby's die ik fotografeer mogen er eigenlijk altijd zijn. Lieve, knappe, vertederende schatjes. Ik vind het elke keer weer bijzonder om ze zo snel na hun geboorte al te mogen ontmoeten.
Maar soms voel je dat hun aanwezigheid nog een beetje extra wordt gewaardeerd.

Toen de grote broer van Kate ruim drie jaar geleden werd geboren, werd zijn vader ernstig ziek. En zo zat zijn moeder met haar kleine baby'tje in het ziekenhuis te waken over haar man. Een hele zware kraamperiode dus.
Gelukkig kwam het allemaal goed; zijn vader werd weer helemaal beter. Hij symboliseerde dit overleven en zijn waardering voor het leven in twee tatoeages op zijn borst/schouder en buik.

En nu is het dus extra fijn dat baby Kate er is!
Vastbesloten om dit keer wel van de kraamperiode te gaan genieten - en toch wel wat traantjes wegpinkend omdat dit nieuwe leven alle herinneringen weer naar boven bracht - boekte de moeder van Kate een newbornshoot. Voor mij weer een hele eer om dit lieve gezin te mogen fotograferen.

De broer van Kate liet mij met energie voor tien zien hoe trots hij is op zijn zusje. En hoewel hij liever een tent bouwde van alle doeken die ik had meegenomen, lukte het hem om rustig met Kate op de foto te gaan. We konden haar zelfs nog even op zijn rug leggen.
En Kate sliep gewoon lekker door. Waarschijnlijk in de wetenschap dat het de rest van haar leven wel goed zit met bescherming en liefde.

Lieve Kate, grote broer en ouders, heel erg bedankt voor het vertrouwen! En ik wens jullie een mooi en vooral gezond leven met zijn vieren.

Wil je informatie over een newbornshoot? Neem contact met me op via www.mariekezwartscholten.nl. 

www.mariekezwartscholten.nl

4 opmerkingen: