donderdag 8 november 2012

Baby Kai dichterbij dan ik dacht!

Een vervolgverhaal!
Misschien heb je vorige week mijn blogbericht over mijn vakantie gelezen. Dat verhaal kreeg een staartje!

Marijke, Wim en hun zoontje Kai zaten namelijk in het vakantiehuisje naast dat van ons. We hadden al heel wat praatjes gemaakt en de ontzettend zoete baby Kai bewonderd, toen ik vroeg waar ze eigenlijk woonden: "In Rhoon, dat ligt bij Barendrecht, ten zuiden van Rotterdam.". Nou, dat ken ik wel!
Grappig dus, om elkaar te ontmoeten in Zuid-Spanje, terwijl we op een paar minuten van elkaar vandaan wonen. En onze kinderen zitten zelfs op hetzelfde kinderdagverblijf!
Marijke zag mij in actie tijdens de minishoot met Nanda, Sebastiaan en Lola.

Toen we twee dagen thuis waren, kreeg ik een mail. Marijke en Wim vonden het een teken dat ze mij waren tegengekomen (en dat hoor ik natuurlijk graag), want ze hadden al bedacht dat het leuk zou zijn om hun nieuwe gezinnetje een keer te laten fotograferen en nu wisten ze door wie!
Dus toen we allemaal weer gewend waren aan de Nederlandse herfst, maar ons bruine kleurtje er nog niet af was, kwam ik bij hen thuis voor de fotoshoot. Kai werkte ontzettend goed mee (ik had niet anders verwacht; wat een makkelijk jongetje!) en de zon uiteindelijk ook.
Ontzettend leuk, hoe ik op een wel heel onverwacht moment een foto-opdracht heb gekregen èn mensen uit mijn buurt heb leren kennen!

Marijke, Wim en Kai, heel erg bedankt voor de gezelligheid en het vertrouwen op die zonnige herfstochtend!

Wil je meer informatie over een fotoshoot? Neem contact met me op via www.mariekezwartscholten.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten