vrijdag 16 november 2012

Newbornfotografie: baby Gijs. Genieten!

Nicole is al heel lang een lieve vriendin van me.
Toen ze in 2006 vertelde dat Ricardo en zij zouden gaan trouwen en - nadat we uitgejodeld waren - dat ik dat zou gaan fotograferen, ging er van alles door me heen. Dat had ik namelijk nog nooit gedaan! Maar wat leek het me geweldig leuk!
In mei 2007 fotografeerde ik dus hun ontzettend fijne bruiloft. Wat een lief en knap stel en wat een leuke dag was het.

En het balletje begon te rollen. Hierna fotografeerde ik de bruiloften van Ricardo's broer en schoonzus, van Nicole's zus en zwager en nog drie stellen die hier als een kettingreactie op volgden. Hier zitten zelfs vaste klanten tussen, van wie ik inmiddels ook zwangerschappen en kinderen heb mogen fotograferen.

Ruim vijf jaar verder heb ik natuurlijk helemaal mijn draai gevonden in de fotografie en hebben er al heel wat bruidsparen en kinderen voor mijn lens gestaan. Maar ik heb toch altijd het gevoel dat ik dat mede aan Nicole en Ricardo te danken heb. Zij hebben destijds als één van de eersten vertrouwen in mijn fotografietalent gehad!

Dus wat is het een eer om weer een hoogtepunt in hun leven vast te leggen. Een leven, dat duidelijk ook verder gegaan is, want hun gezin is inmiddels uitgebreid met Bas, Roos en begin november met Gijs. En ik mocht komen fotograferen toen Gijs zes dagen oud was.

Wat is hij een lieve en mooie baby! En zo klein nog, heerlijk. Hij genoot van de aandacht van zijn ouders en zijn broer en zus, maar ook van het kacheltje dat ik bij newbornsessies altijd meeneem.

En ik genoot van dit leuke gezin. En dat hoop ik nog heel lang te mogen blijven doen!
Lieve Nicole, Ricardo (en natuurlijk ook Bas, Roos en Gijs), heel erg bedankt voor jullie vertrouwen, nu maar natuurlijk altijd al!

Wil je meer informatie over een newbornshoot? Neem contact met me op via www.mariekezwartscholten.nl.























 

www.mariekezwartscholten.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten