maandag 27 augustus 2012

Styled fotoshoot Park Sonsbeek: jongedames Sofie en Carlijn


Sofie en Carlijn zaten bij elkaar in de klas op de basisschool. Maar nu was het vakantie. En daarna gaan ze naar de middelbare school!
Kleine meisjes worden groot. En dat realiseer ik me heel erg goed, want als tante ken ik Sofie al haar hele leven. En Carlijn ken ik inmiddels ook al lang, want zij komt regelmatig over de vloer als ik bij Sofie ben. Bovendien is Carlijn's broertje al jaren 'getrouwd' met Sofie's zusje ;-).

Dat kleine meisjes groot worden, werd het thema van deze fotoshoot. We wilden de overgang laten zien van 'klein meisje' naar 'jongedame'.
Voor het puberale moesten we wel een beetje acteren: het kostte de meiden moeite om verliefd te kijken naar de foto's van Justin Bieber en ze hadden duidelijk nog weinig met make-up ("Mag het er weer af?"). Maar dat het nog geen pubers zijn, bleek vooral uit het feit dat ze stralend voor me stonden in Park Sonsbeek in Arnhem, op een zondagochtend om 7.00u!!!
Ik wilde namelijk gebruik maken van het ochtendlicht en Sofie, Carlijn en hun lieve moeders vonden dat prima.

Uiteindelijk kwam het zonlicht pas een tijd later doorzetten en moesten we zelfs even schuilen voor de regen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Want pret hadden we! De moeders en ik hadden voor allemaal mooie spullen en accessoires gezorgd. Carlijn en Sofie waren al twee dagen bezig met de kleding. Zeker met een muziekje aan gingen de meiden helemaal los!

Ik vond het een feest om deze twee dames te mogen fotograferen! Sofie is trouwens de blondine, Carlijn de brunette... en helaas gaan ze niet naar dezelfde middelbare school.
Meiden, ik ben trots op jullie! Heel veel plezier op jullie nieuwe scholen.
Carlijn, Sofie, Ilse en Mariƫtte, bedankt voor jullie geduld en enthousiasme! En nog een klein bedankje voor kleine Belle, die te blij was om te poseren.

Wil je meer informatie? Neem contact met me op via www.mariekezwartscholten.nl.

www.mariekezwartscholten.nl

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie meiden en wat een geweldige foto's weer Marieke! IK hoop dat je dit werk nog lang blijft doen want dit wil ik ook als Annemijn naar de middelbare school gaat! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!
   Het is zeker mijn bedoeling om dit nog heeeeeel lang te blijven doen.
   Maar het mag ook eerder, hoor ;-). "Annemijn, van baby naar dreumes" of "Annemijn, van peuter naar kleuter"?

   Verwijderen
 2. Hoi Marieke,
  Wat een super leuke, goed gestylde foto serie!! Helemaal leuk!!
  groetjes,
  karin van der Meer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi!!!!

  Groetjes Carlijn

  ( vriendin Carlijn en Sofie)

  BeantwoordenVerwijderen